products

BSEN598 τυποποιημένη όλκιή σιδήρου επένδυση κονιάματος τσιμέντου αλουμίνας σωλήνων υψηλή αντιοξειδωτική

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Πιστοποίηση: ISO2531,EN545/598,WRAS,SGS
Αριθμό μοντέλου: DN80-2600
Ποσότητα παραγγελίας min: 10tons
Συσκευασία λεπτομέρειες: συσσωρευμένος με τις ζώνες χάλυβα ή σε μεγάλη ποσότητα
Χρόνος παράδοσης: _ΕΞΑΡΤΏΜΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑ:ΤΆΖΩ ΠΟΣΌΤΗΤΑ
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Λεπτομερής ενημέρωση
Επιθεώρηση: SGS, BV Καταγωγή: Κίνα
Εξωτερική επιφάνεια: στρώμα ψευδάργυρου και πίσσας Εσωτερική επένδυση: τσιμέντο υψηλός-αλουμίνας
Επιμήκυνση: ≥10 Κοινή δομή: ώθηση-
Υψηλό φως:

concrete lined ductile iron pipe

,

cement lined pipe


Περιγραφή προϊόντων

BSEN598 τυποποιημένη όλκιή σιδήρου επένδυση κονιάματος τσιμέντου αλουμίνας σωλήνων υψηλή αντιοξειδωτική

 

EN598 το υψηλό κονίαμα τσιμέντου αλουμίνας ευθυγράμμισε την όλκιή επισκόπηση σωλήνων σιδήρου:

Ο σωλήνας σιδήρου Dutile κάτω από τα πρότυπα EN598 θα παραδοθεί με ένα εξωτερικό επίστρωμα του ψευδάργυρου με τη λήξη του στρώματος και μια εσωτερική επένδυση του υψηλού κονιάματος τσιμέντου αλουμίνας, αυτό δεν θα αποκλείσει τις ειδικές ρυθμίσεις επιστρώματος για τα προϊόντα που παρεκκλίνουν από τις απαιτήσεις για συγκεκριμένους λόγους σχεδίου. Οι σωλήνες για τους υπονόμους και τους αγωγούς θα προσδιοριστούν εξωτερικά από ένα από τα ακόλουθα χρώματα: καφετής, κόκκινος ή γκρίζος. Αυτό πρόκειται να επιτρέψει τον εύκολο προσδιορισμό των εγκατεστημένων υπονόμων και των αγωγών. Οι σωλήνες συγκεκριμένα προοριζόμενοι για τους υπονόμους νερού βροχής ή νερού επιφάνειας (χωριστά συστήματα) μπορούν να προσδιοριστούν από ένα διαφορετικό χρώμα εκτός από εκείνους που χρησιμοποιούνται για τους πόσιμους υδροσωλήνες. Το πάχος σιδήρου των συναρμολογήσεων που χρησιμοποιούνται για τους υπονόμους πίεσης θα είναι σύμφωνα με το EN 545, το πάχος σιδήρου των συναρμολογήσεων χρησιμοποιούμενων γιατί οι υπόνομοι βαρύτητας θα είναι ίσοι με ή υψηλότεροι από εκείνους των σωλήνων του ίδιου DN.

   

  

Προδιαγραφές:

 

 Πάχος και όρος επιφάνειας

 

Το ονομαστικό πάχος της επένδυσης κονιάματος τσιμέντου και της ανοχής του θα είναι όπως δίνεται στον πίνακα 4. 

Η επιφάνεια της επένδυσης κονιάματος τσιμέντου θα είναι ομοιόμορφη και ομαλή. Τα σημάδια Trowel, η προεξοχή των σιταριών άμμου και η σύσταση επιφάνειας έμφυτη στη μέθοδο κατασκευής είναι αποδεκτά. Εντούτοις, δεν θα υπάρξουν καμία κοιλότητα ή τοπική ατέλεια που μειώνουν το πάχος κάτω από την ελάχιστη αξία που δίνεται στον πίνακα 4. Η λείανση της επένδυσης προκειμένου να αφαιρεθεί η τοπ επιφάνεια του εσωτερικού στρώματος επιτρέπεται παρεχόμενος την τελειωμένη επένδυση συμμορφώνεται με όλες τις απαιτήσεις.

Λεπτό crazing και οι hairline ρωγμές που συνδέονται με τις πλούσιες επιφάνειες τσιμέντου μπορούν να εμφανιστούν στις ξηρές επενδύσεις. Οι ρωγμές διακένωσης έμφυτες στα δεμένα με τσιμέντο υλικά μπορούν επίσης να αναπτυχθούν στις ξηρές επενδύσεις. Μετά από να θεραπεύσουν της επένδυσης και υπό τους κανονικούς όρους αποθήκευσης, το πλάτος ρωγμών και η ακτινωτή μετατόπιση (disbondment) δεν θα υπερβούν τις τιμές που δίνονται στον πίνακα 4.

 

Πίνακας 4 — πάχος της επένδυσης κονιάματος τσιμέντου

 

 

DN

Πάχος Μέγιστο πλάτος ρωγμών και ακτινωτή μετατόπιση
Ονομαστική αξία Απόκλιση α ορίου
80 έως 300 4 - 1,5 0,4
350 έως 600 5 - 2,0 0,5
700 έως 1200 6 - 2,5 0,6
1400 έως 2000 9 - 3,0 0,8
το χαμηλότερο όριο μόνο δίνεται.

 

Οι επενδύσεις κονιάματος τσιμέντου στις άκρες σωλήνων μπορούν να έχουν chamfer του μέγιστου μήκους 20 χιλ.

 

Η αποθήκευση ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ των σωλήνων και των συναρμολογήσεων σε ένα καυτό, ξηρό περιβάλλον μπορεί να προκαλέσει την επέκταση μετάλλων και τη διακένωση κονιάματος που μπορούν να οδηγήσουν στην ξηρά επένδυση που αναπτύσσει τις περιοχές των ρωγμών disbondment και διακένωσης που υπερβαίνουν το πλάτος που δίνεται στον πίνακα 4. Όταν η επένδυση επαν-εκτίθεται στο νερό, θα πρηστεί από την απορρόφηση της υγρασίας και οι ρωγμές κοντά θα προσαρμοστούν στον πίνακα 4 και θα θεραπεύσουν τελικά με μια αυτογενή διαδικασία.

 

 

Συσκευασία: συσσωρευμένος με τις ζώνες χάλυβα ή σε μεγάλη ποσότητα

Αποστολή: στον όγκο ή το εμπορευματοκιβώτιο.
 

Χρήση:

Ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής του όλκιμύ σιδήρου είναι όλκιμύ σωλήνα χυτοσιδήρου, που χρησιμοποιείται υπό μορφή για τις γραμμές νερού και υπονόμων. Ο όλκιμος σωλήνας χυτοσιδήρου είναι ισχυρότερος και ευκολότερος να τρυπήσει, απαιτεί τη λιγότερη υποστήριξη και παρέχει τη μεγαλύτερη περιοχή ροής έναντι των σωλήνων που γίνεται από άλλα υλικά όπως το PVC, το σκυρόδεμα, το πολυαιθυλένιο ή το χάλυβα. Ο όλκιμος σωλήνας σιδήρου είναι το ευρέως πιό χρησιμοποιούμενο προϊόν σωληνώσεων στα προγράμματα αγωγών παροχής νερού και νερού/λυμάτων.

 

Τα πλεονεκτήματά μας:

Υπάρχουν μέρη των καταρτισμένων διευθυντών και των τεχνικών, και μια καλά εκπαιδευμένη ομάδα της υπηρεσίας μεταπωλήσεων, η οποία παρέχει όλες τις υπηρεσίες της κατασκευής, της συσκευασίας, της μεταφοράς και της εγκατάστασης. Αναμένουμε με ενδιαφέρον να συνεργαστούμε με τους φίλους από το εξωτερικό και το σπίτι που δημιουργεί το φωτεινότερο μέλλον.

Στοιχεία επικοινωνίας
sales01

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-371-53378091