products

K9 PU όλκιή διάμετρος σωλήνων σιδήρου από DN 80 χιλ. σε 2600mm

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Πιστοποίηση: ISO2531,EN545/598,WRAS,SGS
Αριθμό μοντέλου: DN80-2600
Ποσότητα παραγγελίας min: 1tons
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία: συσσωρευμένος με τις ζώνες χάλυβα ή στη μαζική αποστολή: στον όγκο ή το εμπορευματοκιβώτ
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες
Λεπτομερής ενημέρωση
εφαρμογή: Λύματα Τύπος: Φυγόκεντρος χυτή
Υλικό: Όλκιμος σίδηρος Πρότυπο: EN598
Εσωτερική: PU Εξωτερικά: ψευδάργυρος ή FBE
Υψηλό φως:

en545 ductile iron pipe

,

di pipe


Περιγραφή προϊόντων

 K9 PU όλκιμο ψευδάργυρος ή FBE εξωτερικό DN σωλήνων σιδήρου 80 χιλ. - 2600mm 

επισκόπηση:

Το επίστρωμα πολυουρεθάνιου αποτελείται από τα υλικά δις-συστατικού πολυουρεθάνιου σε μια κλίμακα, και όχι noly αυτό χρησιμεύει ως εσωτερικός-ευθυγραμμίζοντας υλικό του κονδυλώδους σωλήνα χυτοσιδήρου, αλλά ως το σχετικό εξωτερικό ανθεκτικό επίστρωμα διάβρωσης. Το επίστρωμα πολυουρεθάνιου έχει πολλά πλεονεκτήματα όπως η θαυμάσια avrasive αντίσταση, η άριστη αντίσταση διάβρωσης, η μη-διείσδυση, η ομαλή επιφάνεια, ο μικρός συντελεστής αντίστασης, λίγη πτητική οργανική σύνθετη, αξιοπρόσεκτη ιδιοκτησία προστασίας του περιβάλλοντος, κ.λπ. Μερικά επιστρώματα πολυουρεθάνιου με ένα πάχος επάνω από 900μm εφαρμόζονται κυρίως στη μεταφορά των διαβρωτικών μέσων ή των μέσων με τον υψηλό υγειονομικό όρο, συμπεριλαμβανομένου του μαλακού νερού, του νερού της θάλασσας αφαλάτωσης, του δημοτικού απόβλητου ύδατος, του βιομηχανικού απόβλητου ύδατος, και άλλων και μερικοί με το πάχος επάνω από 700μm εφαρμόζονται κυρίως στο εδαφολογικό περιβάλλον με την ισχυρή διαβρωτική ικανότητα όπως το χώμα που μολύνεται από το βιομηχανικό απόβλητο ύδωρ ή με τη χαμηλή συγκεκριμένη αντίσταση.

 

K9 PU όλκιή διάμετρος σωλήνων σιδήρου από DN 80 χιλ. σε 2600mmK9 PU όλκιή διάμετρος σωλήνων σιδήρου από DN 80 χιλ. σε 2600mm

 

Προδιαγραφές:

επίστρωμα πολυουρεθάνιου:

το εργοστάσιο εφάρμοσε το επίστρωμα που αποτελείται από το πολυουρεθάνιο έξω από το βαρέλι σωλήνων και την εξωτερική υποδοχή.

 

συγκεκριμένη αντίσταση επιστρώματος: 

η επιφάνεια συσχέτιζε την ηλεκτρική αντίσταση της καθέτου επιστρώματος με τον τοίχο σωλήνων.

 

δοκιμή απόδοσης: 

δοκιμή που γίνεται μιά φορά και επαναλαμβάνεται σύμφωνα με ένα πρόγραμμα ή μετά από μια σχετική αλλαγή του υλικού επιστρώματος ή/και του προμηθευτή επιστρώματος ή την αλλαγή στην εφαρμογή διαδικασίας.

 

στερεότυπη δοκιμή:

δοκιμή που πραγματοποιείται για να ελέγξει τη διαδικασία παραγωγής με μια συχνότητα που καθορίζεται από τον κατασκευαστή.

 

Προετοιμασία επιφάνειας:

Πριν από την εφαρμογή του επιστρώματος πολυουρεθάνιου, η επιφάνεια των σωλήνων θα είναι τεχνικά καθαρή, χωρίς σκουριά, χαλαρά ιδρυτικά υλικά, ρύπο, πετρέλαιο, λίπος και υγρασία.

Στο κρύο καιρό, ή οποτεδήποτε όταν τείνει η υγρασία να συμπυκνώσει στην επιφάνεια του σωλήνα, θα θερμαθεί ομοιόμορφα ο σωλήνας για έναν αρκετό χρόνο να ξεραθεί ο σωλήνας πριν από τον καθαρισμό. Η θερμοκρασία σωλήνων θα διατηρηθεί σε τουλάχιστον 5 °C επάνω από το σημείο δροσιάς.

Η επιφάνεια θα προετοιμαστεί με την ανατίναξη τριξιμάτων και θα είναι σύμφωνα με το επίπεδο Sa 2,5 του EN ISO 8501-1. Το RA τραχύτητας επιφάνειας, σύμφωνα με το EN ISO 8503-1, θα είναι τουλάχιστον 10 μικρόμετρα που είναι ισοδύναμο με ένα δεμένο σχεδιάγραμμα, Rz 50 μικρόμετρων ή υψηλότερος εάν απαιτείται από τον υλικό προμηθευτή ή τον κατασκευαστή επιστρώματος.

 

Εμφάνιση και συνοχή:

 

Το επίστρωμα πολυουρεθάνιου θα είναι:

 

  • ομοιόμορφος στο χρώμα, εκτός από το βύσμα και την υποδοχή που μπορούν να είναι ενός διαφορετικού χρώματος για τον επιτρεπόμενο χαρακτηρισμό

 

  • ομοιόμορφες εμφάνιση και ομαλότητα εκτός από τις αποδεκτές επισκευές

 

  • χωρίς ορατές ατέλειες (οπές καρφίτσας, φυσαλίδες, φουσκάλες, ρυτίδες, ρωγμές ή κενά).

 

Οι μικρές επιφανειακές παραλλαγές του χρώματος ή της λαμπρότητας, λόγω των επισκευών ή της παρατεταμένης έκθεσης στο φως του ήλιου ή της επαφής με άλλους σωλήνες είναι επιτρεπτές.

 

Χημική αντίσταση:

 

Η χημική αντίσταση καθορίζεται από την αλλαγή σε βάρος του επιστρώματος πολυουρεθάνιου. Όταν εξετάζεται σύμφωνα με 7.2.1, η αύξηση βάρους και η απώλεια βάρους θα καλύψουν τις απαιτήσεις που δίνονται στον πίνακα 1 όταν συγκρίνεται με το αρχικό βάρος.

 

Πίνακας 1 — απαιτήσεις αλλαγής βάρους

 

Ιδιοκτησία Μονάδα Μέθοδος δοκιμής Πρόταση Απαίτηση

Μαζική αλλαγή στο εξιοντισμένο νερό,

100 ημέρες σε 50 °C

 

%

 

%

 

Δοκιμή βύθισης

 

Ο EN ISO 62 μέθοδος 2

 

7.2.1.1

 

Αύξηση βάρους λιγότερο από 15%

επόμενη ξήρανση

100 ημέρες σε 23 °C

  Απώλεια βάρους λιγότερο από 2%

Μαζική αλλαγή στο θειικό οξύ 10%,

100 ημέρες σε 50 °C

 

%

 

Δοκιμή βύθισης

 

7.2.1.2

 

Αύξηση βάρους λιγότερο από 10%

επόμενη ξήρανση

100 ημέρες σε 23 °C

% Ο EN ISO 62 μέθοδος 2   Απώλεια βάρους λιγότερο από 4%

 

 

Συσκευασία: συσσωρευμένος με τις ζώνες χάλυβα ή σε μεγάλη ποσότητα

Αποστολή: στον όγκο ή το εμπορευματοκιβώτιο

 

Χρήση:

Ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής του όλκιμύ σιδήρου είναι όλκιμύ σωλήνα χυτοσιδήρου, που χρησιμοποιείται υπό μορφή για τις γραμμές νερού και υπονόμων. Ο όλκιμος σωλήνας χυτοσιδήρου είναι ισχυρότερος και ευκολότερος να τρυπήσει, απαιτεί τη λιγότερη υποστήριξη και παρέχει τη μεγαλύτερη περιοχή ροής έναντι των σωλήνων που γίνεται από άλλα υλικά όπως το PVC, το σκυρόδεμα, το πολυαιθυλένιο ή το χάλυβα. Ο όλκιμος σωλήνας σιδήρου είναι το ευρέως πιό χρησιμοποιούμενο προϊόν σωληνώσεων στα προγράμματα αγωγών παροχής νερού και νερού/λυμάτων.

 

Τα πλεονεκτήματά μας:

Υπάρχουν μέρη των καταρτισμένων διευθυντών και των τεχνικών, και μια καλά εκπαιδευμένη ομάδα της υπηρεσίας μεταπωλήσεων, η οποία παρέχει όλες τις υπηρεσίες της κατασκευής, της συσκευασίας, της μεταφοράς και της εγκατάστασης. Αναμένουμε με ενδιαφέρον να συνεργαστούμε με τους φίλους από το εξωτερικό και το σπίτι που δημιουργεί το φωτεινότερο μέλλον.

Στοιχεία επικοινωνίας
sales01

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-371-53378091